Nieuwe editie Succesvol publiceren met WordPress

Nieuwe editie Succesvol publiceren met WordPress

Deze week verschijnt de tweede editie van het boek Succesvol Publiceren met WordPress.  Ook deze nieuwe editie van het boek helpt je weer om een vliegende start met WordPress te maken, of om meer uit een bestaande WordPress site te halen.

In 2010 verscheen de eerste editie van het boek. Toen draaide zo’n 8,5 %  van alle websites met WordPress. Begin 2012 was dat al gestegen tot een indrukwekkende 16%. Absoluut gezien resulteert dat in ongeveer 93 miljoen sites die WordPress als motor hebben! Steeds meer mensen ontdekken de kracht en de veelzijdigheid van WordPress als publicatieplatform.

Update Succesvol publiceren met WordPress

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het boek volledig te updaten. Ook de interviews zijn bijgewerkt en een aantal nieuwe interviews zijn toegevoegd, waaronder een interview met de populaire site FROOT.nl.

Omslag boek Succesvol Publiceren met WordPress
De nieuwe omslag van het boek rolt van de pers

Nieuwe website

Naast de nieuwe versie van het boek is er ook een nieuwe versie van deze website gelanceerd. De website is qua techniek mobile responsive waardoor deze zich aanpast aan de resolutie van het apparaat waarmee de site wordt bekeken. Hierdoor is een aparte mobiele site niet nodig. Voor de liefhebbers: de site maakt gebruik van het Genesis framework. Het thema is Streamline 2.

Mobile responsive site

Specificaties tweede editie Succesvol publiceren met WordPress

  • Auteur: Rogier Mostert
  • Aantal pagina’s: 256
  • ISBN-13: 978 90 12 58487 6
  • Uitgever: Academic Service
  • Tweede druk
  • Prijs: € 20,95

Direct bestellen >>

 

Speak Your Mind

*