WordCamp Europe 2013

WordCamp Europe 2013

Wereldwijd worden er door de WordPress community bijeenkomsten georganiseerd om informatie uit te wisselen. Dit zijn de zogenaamde WordCamps. Ook in Nederland vinden regelmatig zulke bijeenkomsten plaats. Sommige kleinschalig en sommige grootschalig. In oktober vindt er een grote Europese WordPress meeting plaats in Leiden.

Van vijf tot zeven oktober wordt Leiden de Europese WordPress hoofdstad. Hier wordt namelijk WordCamp Europe 2013 gehouden.

Programma WordCamp Europe 2013

Diverse sprekers zijn al bekend gemaakt, zoals Joost de Valk, Sara Rosso van Automattic, Boone Gorges (BuddyPress) en Vitaly Friedman van Smashing Magazine. Ook de geestelijk vader van WordPress – Matt Mullenweg – zal aanwezig zijn en ruim een uur vragen geven op antwoorden van de aanwezigen. Kortom, als je een WordPress liefhebber bent, dan moet je hierbij aanwezig zijn!

WordCamps

WordCamps zijn niet commerciële bijeenkomsten georganiseerd door WordPress liefhebbers. Iedereen die geïnteresseerd is in WordPress kan er aan deelnemen. Ontmoet andere WordPress liefhebbers, wissel tips en trucs uit, leer van de professionals, raak geïnspireerd door cases, etc.

Wat: WordCamp Europe 2013
Wanneer: 5 (contributer day) 6 en 7 oktober
Waar: Leiden, Stadsgehoorzaal Leiden – Breestraat 60 Leiden
Kosten: € 60 (weekend pas)

Website: 2013.europe.wordcamp.org
Officiële Hashtag WordCamp Europe 2013: #wceu
Twitter WordCampNL: @wordcampnl
Bekijk wie er allemaal nog meer gaan: Attendees

Speak Your Mind

*